decors-en-feestdecoratie
Decors en feestdecoratie van Antoine Bomon

Al ruim dertig jaar ontwerpt, bouwt en beschildert Antoine Bomon unieke decors, decorattributen en maquettes voor shows, evenementen, theater en filmproducties. Bekijk in deze rubriek een aantal voorbeelden en de diverse mogelijkheden. Sommige decors en decorstukken zijn thans ook te huur via 'Het Land van Bomon'.

Decor Duizend en één nacht van Antoine Bomon

Podiumdecor 'Duizend en één nacht' - Te huur via 'Het Land van Bomon'

Decor Elfenpaleis van Antoine Bomon

Podiumdecor 'Elfenpaleis' - Te huur via 'Het Land van Bomon'

Decor Oude geveltjes van Antoine Bomon (detail)

Zaaldecor 'Oude geveltjes' (detail) -

Te huur via 'Het Land van Bomon'

Bacchus Feesten - Decor in opdracht - Niet te huur

Figuurpaneel (decor) - Elfje

Met de hand geschilderde figuurpanelen, al dan niet met 3D-groendecoratie. Van elfjes, ridders, zaalwachters tot dierenfiguren, vanpiers, heksen, trollen en andere fantasy figuren. Kunnen gebruikt worden als zaal-, podium- en geveldecoratie. Ook geschikt als buitendecoratie. Te huur via 'Het Land van Bomon'. Worden ook in opdracht gemaakt. Alle thema's kunnen door Antoine Bomon uitgewerkt worden.

Een 19 meter lang zaaldecor voor de Babydoll shows, met detailfoto's van de beschilderingen. Dit decor is niet meer beschikbaar.

Decor Babydoll show - detail

Babydoll showdecor (niet meer beschikbaar), met links een optreden van de Nieuw-Zeelandse crooner Tap Heperi (2000) en rechts een optreden van de bekende goochelaar Mario Fernandez (2001).

Decors van Antoine Bomon werden al door tal van bekende binnen- en buitenlandse vedetten gebruikt. Voor de MTV-clip van hun nieuwe single gebruikte de Nederlandse pop- & dance formatie T-Spoon (bekend van de wereldhit 'Sex on the beach') voor de tv-clip van hun volgende single in 1998 geschilderde decorpanelen van Antoine Bomon als achtergrond. De opnames vonden plaats in 'Rollerland' te Aalst. De tv-clip was niet alleen te zien op de populaire tv-zender MTV, maar ook op vetrscheidene andere tv-stations.

1986 - Antoine Bomon, werkend aan een reusachtig decor voor een fantasy event.

Decor Inkom Het Land van Bomon

November 2014 - Antoine Bomon in zijn atelier, staande voor een (nog niet voltooid) 3D-decor, dat dienst zal doen als inkom voor 'Het Land van Bomon'.

Bomon ontwerpt, bouwt en schildert decors en decorattributen rond alle thema's. Meer info over de decors en feestdecoratie van Antoine Bomon? Over huurprijzen of over producties in opdracht?

Bel naar het GSM-nummer 0498 159 882 , of stuur een mailtje.