kindergrime

Professionele kindergrime in een exclusief, betoverend grimeerpaleis met gouden troon...

'Het Land van Bomon' is op alle vlakken uniek en betoverend. Zo ook dus ons aanbod op het gebied van kindergrime. Wij komen niet aandraven op uw evenement met een ordinair tentje met een tafel en wat stoelen erin, maar met een exclusief paleis van 7 meter breed, 2,5 meter diep en bijna 4 meter hoog. Het grime paleis is zowel langs de binnen- als buitenkant prachtig gedecoreerd met een gouden troon, elfjes, Oosterse wachters, tijgers en bloemstukken. Op zich al een adembenemende blikvanger op uw evenement. En gecombineerd met onze professionele grimeersters  zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring op uw evenement, die uw bezoekers zeker zullen weten te waarderen. Topklasse voor organisatoren die echt op zoek zijn naar het allerbeste en meest exclusieve aanbod in de wereld van entertainment!

Het grimeerpaleis in Het Land van Bomon - 04

Lieflijke (door Antoine Bomon geschilderde) elfjes verwelkomen de kinderen bij de ingang. Stoere Oosterse wachters en gedresseerde tijgers bewaken de kostbare gouden troon, waarop de kinderen even kunnen gaan plaarsnemen voor een sprookjesachtige foto. En intussen toveren de échte kleurelfjes de kinderen om in een dier, prins(es), piraat, krijger of fantasiewezentje. In Het Land van Bomon is grimeren veel meer dan geschminkt worden. Het is een écht droomavontuur dat uw bezoekers op en top vermaakt en animeert!

Kindergrime in Het Land van Bomon - De gouden troon - 01
De gouden troon uit het grimeerpaleis in Het Land van Bomon - 06
De gouden troon in het grimeerpaleis in Het land van Bomon - 06

De gouden troon (eveneens een creatie van Antoine Bomon) met de Oosterse wachters en tijgers is niet alleen een aantrekkelijke object voor de kinderen, maar ook mama's en papa's (en zelfs oma's en opa's!) voelen zich graag nog eens koningin of koning. En ze deinzen er ook niet voor terug zich eens door de gedreven kleurelfjes te laten grimeren! In Het Land van Bomon staat geen leeftijd op feeëriek genot.

Grimeren in Het Land van Bomon - 08

Het is dikwijls behoorlijk druk in en rond ons grimeerpaleis. Dan zouden onze ijverige kleurelfjes best wat hulp kunnen gebruiken van de kabouters. Maar die zijn tegenwoordig plopperdeplop liever lui dan moe!