pers
Antoine Bomon in de media

Al sinds het begin van de jaren zeventig bericht de media regelmatig haar lezers, kijkers en luisteraars over de initiatieven en creatieve projecten van Antoine Bomon. Dat is dus al bijna een halve eeuw mediabelangstelling! Honderden kranten- en tijdschriftenartikels, tientallen radio-interviews en een aantal verschijningen op het televisiescherm hebben al verscheidene facetten van zijn werk en leven belicht. Veel van zijn initiatieven en verwezenlijkingen mochten tevens op een grote publieke belangstelling rekenen. Enkele bleven door uiteenlopende omstandigheden in de ontwerpfase zitten of werden pas later dan aangekondigd gerealiseerd. Maar dat is ook bij andere creatievelingen en zelfs bij internationale topbedrijven geen zeldzaamheid.

In deze rubriek tonen we een aantal krantenknipsels en foto's uit radio-interviews en televisieprogramma's. Ze staan niet helemaal chronologisch gerankschikt, maar dat is per slot van rekening niet zo belangrijk. We willen hier alleen aantonen dat de verwezenlijkingen van Antoine Bomon niet altijd onopgemerkt voorbij gaan...

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave

WEEKBLAD 'DE STREEKKRANT' - 9 MEI 2012

GEEN BRON OF DATUM VERMELD

DAGBLAD 'HET LAATSTE NIEUWS' - 2007

Er worden heel binnenkort krantenknipsels en foto's toegevoegd...

DAGBLAD 'DE GENTENAAR' - 2007

Antoine Bomon tegen zinloos geweld - Persartikel
Antoine Bomon - Persartikel Missverkiezing - 2007

DAGBLADEN  'HET NIEUWSBLAD' / 'DE GENTENAAR' - 2007

DAGBLAD 'HET LAATSTE NIEUWS', 2006

Deze affiche-campagne tegen zinloos geweld was een reactie op onder meer de afschuwelijke moord voor een MP3-speler op de tiener Joe Van Holsbeeck.

DAGBLAD 'HET NIEUWSBLAD' - 2010