speeltafeltjes-speelhuisjes

EXCLUSIEVE SPEELTAFELTJES EN SPEELHUISJES - DE SPROOKJESACADEMIE

Alle hier getoonde Speeltafeltjes en speelhuisjes werden speciaal voor Het Land van Bomon ontworpen, ambachtelijk gefabriceerd en beschilderd door Antoine Bomon. Het zijn unieke stukken en ze zijn dus niet te huur bij andere attractieverhuurbedrijven.

De speelhuisjes en speeltafeltjes vormen samen de 'Sprookjesacademie' Daarin kunnen de kinderen onder professionele begeleiding naar hartenlust kleuren, tekenen, knutselen en gezelschapsspelletjes spelen.


Klik op een afbeelding voor meer info en afbeeldingen van de attractie.

Meer foto's van speeltafeltjes en speelhuisjes worden binnenkort toegevoegd.

En zelfs de opa's kleuren mee!

Speeltafeltje - Het Land van Bomon - 7
Het Land van Bomon - Sprookjesacademie
Sprookjesacademie - Het Land van Bomon - Opa's

De Sprookjesacademie

van Het Land van Bomon...


Een bijzonder feeërieke en vooral creatieve attractie voor kinderen tot en met 12 jaar! Ideaal voor kleur-, teken- en knutselwedstrijden, maar ook een 'rustig' hoekje waar ze zich volop kunnen uitleven met bouwblokken, gezelschapsspellen en ander creatief speelgoed.

Altijd bijzonder succesvol, en aangevuld met enkele prachtige sport- en spelattracties uit ons aanbod kunt u uw jonge bezoekers gemakkelijk een hele namiddag lang op een attractieve en creatieve wijze bezig houden. U moet dat trouwens niet zelf doen, want er is telkens minstens één van onze ervaren animators bij de Sprookjesacademie aanwezig (inbegrepen in de huurprijs). Zo kunnen uw andere bezoekers rustig genieten van wat u voor hen voorzien heeft.

De sprookjesacademie: een must op elk klein of groot evenement, maar ook bijzonder geschikt voor verjaardagsfeestjes in openlucht!